Bouwprojecten

Bouwprojecten:

U wilt een touwparcours bouwen maar weet niet waar u moet beginnen of hoe u dit moet aanpakken. Wij helpen u hiermee graag op weg. Wij hebben alle expertise onder 1 dak om bouwprojecten van A tot Z succesvol te begeleiden en/of uit te voeren.

Klimbos:

Klimmen over de hindernis van boom naar boom waarbij de je de uitdaging met de elementen aan gaat. Een Adventure park tussen de bomen geeft een onvergetelijke natuur beleving.

Om een Adventure park in een bos te realiseren dienen er voldoende geschikte bomen aanwezig te zijn. In het ontwerp traject worden deze door een specialist beoordeelt. Eventueel kunnen er palen bij geplaatst worden.

Een klimbos wordt aangelegd met respect voor de natuur. Voor ons totaal concept gebruiken wij natuurlijke elementen die worden uiteraard aangelegd zonder beschadiging van de bomen.

    

Klimpark:

Een klimpark is een adventure park op palen en is vrijwel op iedere mogelijke locatie te realiseren. Bij de realisatie van een klimpark zijn we niet afhankelijk van bomen en kunnen we ieder gewenste vorm ontwerpen.

Een Adventure park biedt u de mogelijkheden om deze te gebruiken voor educatieve doeleinden, maar is uitermate geschikt voor de recreationele markt.

Een klimpark op palen biedt de mogelijkheid tot aanvulling van een toren er bij met de verschillende andere mogelijkheden, zoals een klimwand, een Quick jump of een abseilwand.

Adventure park kunnen op iedere gewenste grote en met ieder gewenst moeilijkheidsgraad ontworpen worden. Een Adventure park biedt u tevens de mogelijkheid om het park in fases te realiseren en daardoor u investering te spreiden over meerdere jaren.

      

High ropes:

Een High Ropes parcours kan worden omschreven als een serie van klimelementen (gemaakt van touw en / of stalen kabels), die zijn ontwikkeld in samenspraak met uw wensen en aangepast aan uw specifieke doelstelling.

Een hoog touwparcours kan voor zowel indoor als outdoor toegepast worden. In de meeste gevallen zal het buiten in een vrije ruimte geplaatst worden. In sommige gevallen ook tussen de levende bomen. De hoogte kan variëren van 3 tot 12 meter

Het gebruik kan afgestemd worden o de doelgroep en kan daarom geschikt zijn voor elke deelnemer.

Er zijn geen regels over hoe de verschillende hindernissen moeten worden overwonnen. Leren door te doen, is het motto!

Low ropes:

Een laag touwen parcours (low elements) bestaat uit een serie van kunstmatige hindernissen, die voor verschillende doeleinde toegepast kunnen worden.

De individuele oefeningen zijn probleemoplossend waardoor er een groepsdynamiek ontstaat die veelal wordt toegepast bij team building, belevingspedagogiek, diverse traingsvormen, onderwijs of op therapeutisch basis. Maar ook worden deze elementen veelvuldig toegepast bij bedrijfsevenementen of incentive-groepen. Middels deze onderdelen probeert men een succesbeleving te realiseren en de groepsdynamiek op gang te brengen om de groepsband te vergroten. De Low elements zijn een ideale aanvulling op de High Ropes Elements (hoogte parcour elementen).

Outdoor Gym:

Outdoor gym is fitness in de buitenlucht. Een vorm van fitness die erg populair is in Scandinavische landen.

Verschillende toestellen bieden trainingen voor  verschillende spiergroepen. Denk hierbij aan arm-, been- en rompspieren. Outdoor gym is een mooie aanvulling voor fitness aanbieders en geeft een bijzondere beleving voor de individuele sporter.