advies en onderhoud

Advies en onderhoud

Preventief onderhoud aan touwparcoursen kan u veel geld besparen. Slijtage komt vaak doordat onderdelen van klimelementen niet goed vast zitten. Indien elementen niet goed vastzitten schuren deze langs elkaar waardoor er dus sneller slijtage ontstaat. Goed onderhoud kan over de levensduur van het parcours dus geld opleveren. Met onze 18 jaar ervaring helpen wij u graag om uw parcours goed te onderhouden en kunnen u tevens helpen een goed onderhoudsplan op te stellen.

    

Elementen:

De elementen van een klimpark of klimbos slijten het snelst. Met name de zipline hebben regelmatig onderhoud nodig. Het tijdig signaleren van slijtage is belangrijk. Door steeds innovatief te zijn en de beste bevestigingsmethodes te kiezen zorgen wij ervoor dat deze slijtage voor u zo laag mogelijk te houden. Wij kunnen uw elementen op locatie repareren, danwel deze voor te bereiden in onze werkplaats zodat deze alleen op locatie nog geinstalleerd dient te worden.

Kabels:

De staalkabels in uw parcours zorgen vaak voor de veiligheid van de gasten. Deze kabels toetsen wij aan de EN 13411 norm. Dit is een internationale norm voor staalkabels en staalkabel verbindingen.